Tillitsvalgtkurs – åpent for alle medlemmer.

Til medlemmer i Museumsansattes Forening

I forbindelse med landsmøte 2022, arrangerer vi kurs.

Kurset retter seg mot tillitsvalgtrollen, men er åpent for alle medlemmer, enten du bare ønsker å lære mer, eller ønsker å forberede deg på tillitsvalgtrollen, er du hjertelig velkommen.

Kurset starter torsdag 28. april og avsluttes fredag 29. april til lunsj. Landsmøtet starter etter lunsj fredag. Vi dekker, reise, opphold og felles måltider, etter gjeldende regler.

Detaljer:

28. april:

13:00 – 17:30 kurs

18:00 – 19:00 Bli med inn i det flotte langhuset på middelaldergården Stiklastadir. Sitt

i høvdingens høgsete i gildehallen og hør om hans rolle som politisk og religiøs leder i

tida før år 1030. Smak på den tids håndmat, og eget Stiklastadir- øl.

19:00 – Middag

29. april:

09.30- 11:15 Kurs

11:15 – 12:00 Lunsj

Viktig! påmeldingsfrist er 7. april 2022!

Dersom du har/skal meldt/melde deg på til fysisk landsmøte og kurs der, trenger du ikke melde deg på her.

Link til påmelding dersom du bare deltar på kurset, og ikke deltar fysisk på landsmøtet.

https://forms.gle/q7dJzxaxmDNo8ELp7 (deltar du på landsmøtet kan du melde deg på der)

Velkommen!

Styret i Museumsansattes Forening